Привітання з Різдвом Христовим.

Дата: 06.01.2023 10:20
Кількість переглядів: 176

Дорогі мешканці Пустомитівської громади!


      З першою вечірньою зорею християни починають святкувати одне із найбільш шанованих свят свого календаря - Різдво Христове!

Цьогоріч, не вперше, кожен з нас проведе цей Святвечір не у повному  колі рідних та близьких. Якщо ж життєві обставини змусили Вас зустрічати цей день на самоті або у скорботі, то бажаю, щоб якнайшвидше у Вашому житті з'явилась рідна душа, а Господь заповнив порожнечу у серцях.

Ми неодмінно  згадуємо та молимось за  тих,  хто поклав своє життя  за Україну і тих, хто досі боронить нашу Батьківщину, наших Захисників та Захисниць, які  не зможуть бути поруч  з рідними  у храмі  та за святковим столом. Проте  повинні бути твердо переконані, що зовсім скоро  ми – українці зберемось у кожному домі, всією родиною від наймолодшого до найстаршого, аби подякувати Богу за єдине – ПЕРЕМОГУ! Нехай усі молитви, що пролунають сьогодні,  будуть почутими, а кожен вірянин відчує мир та гармонію з цим світом та оточуючими.

Зичу Вам, щоб коляда принесла радість та добробут у кожну оселю нашої Пустомитівської громади! Нехай усі рідні та близькі завжди будуть здоровими, а Господь, за нашу віру і терпіння, благословить усіх нас!

З нами Бог і Україна!

Христос Рождається! Славімо Його!

 

З повагою та найщирішими побажаннями

Міський голова

Олег СЕРНЯК


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь