Різдво для воїнів

Дата: 09.01.2023 09:11
Кількість переглядів: 140

Цьогоріч Різдвяні свята затьмарила повномасштабна війна. 

Проте у душі кожного українця жевріє непохитна віра: добро має неймовірну силу і жодному злу її не здолати, не занурити у пітьму. 

Вже 9-й рік наші воїни - захисники воюють з російським окупантом, бережуть наш спокій та затишок і зустрічають Різдво в засніжених окопах фронту або лікарняних палатах далеко від своїх родин.

Воїни, які перебувають у нас в лікарні у ці різдвяні дні збагатитися духовно. Свою любов до Бога і ближнього свого проявили через Святу вечерю, яку з теплом приготували працівники закладів дошкільної освіти та лікарні, а звеселила серце щира коляда у виконанні колективу НД с.Лісневичі.

За столом панувала дружня атмосфера, а наші захисники відчули справжній домашній затишок.

На Різдво захисники побували на святочному богослужінні у Храмі Успіння Пресвятої Богородиці, помолились за здоров'я воїнів, які зараз стоять на бойових рубежах та за Перемогу українського війська. На згадку отримали від о. Юрія освячені вервички. У неділю на празник Собору Пресвятої Богородиці воїнів відвідав о. Степан, настоятель Храму Вознесіння Господнього.

Ми переконані у нашій перемозі та віримо, що скоро всі українці зможуть відсвяткувати Різдво в родинному колі, в мирній та, головне, соборній Україні. З Різдвом Христовим! Перемога буде за нами!

Віримо в Українське військо!

Коли складно – ми підтримуємо одне одного. 

Коли темно – ми запалюємо свою зірку. 

Коли сумно – надихаємося подвигами наших Героїв.

Тож нехай наша єдність і взаємодопомога і надалі буде щитом від тотального зла! 💫 А Різдвяна зірка осяє шлях до перемоги наших воїнів!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь