Комісія з питань захисту прав дитини

Дата: 16.01.2023 15:21
Кількість переглядів: 266

16 січня 2023 року, міський голова Пустомитівської міської ради Олег Серняк провів чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини. 

Комісією було розглянуто 6 питань, а саме: про визначення батькові способу участі у вихованні малолітнього сина; про надання батькам дозволу на укладення договору про зміну виду власності на квартиру, визначення часток у праві спільної власності на дану квартиру від імені малолітніх дітей та право користування якою вони мають; про надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу 1/2 частки квартири, право користування якою має дитина; про надання дозволу на укладення договору дарування 1/2 частки житлового будинку, право користування яким мають діти; про надання дозволу на зняття з реєстрації і реєстрацію місця проживання неповнолітнього; про надання Пустомитівському районному суду Львівської області письмового висновку щодо розв’язання спору про визначення місця проживання дітей.

По кожному із ретельно вивчених питань порядку денного інформував начальник служби у справах дітей міської ради Володимир Мота. У ході засідання було заслухано заявників та членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлювали власну думку і вносили свої пропозиції щодо відповідних рішень.

    З’ясовано факти й обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей, які  взяті на контроль до їх повного виконання.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь