Пустомитівська громада працюватиме над якісними змінами у сфері освіти: що це означає?

Дата: 19.01.2023 12:56
Кількість переглядів: 190

Пустомитівська територіальна громада починає працювати над якісними змінами у сфері освіти. Наша мета - покращити якість та доступність освітніх послуг. Із цим нам допомагатиме громадська організація Центр спільних дій

Наразі освітні послуги в громаді є не такими якісними, як того потребують діти в Пустомитах та селах громади. Вони заслуговують на те, щоб отримувати якісну освіту у своїй громаді, а не їхати для цього до Львова чи інших міст.

При цьому, зараз громада мусить виділяти на мережу закладів освіти значні кошти, які можна було би витрачати ефективніше.

Для ухвалення нових рішень ми обов’язково проведемо консультації із заінтересованими сторонами, щоб почути думки й потреби батьків, учнів, вчителів.

Зміни, які ми втілюватимемо, насамперед повинні задовільнити потреби громади.

Центр спільних дій вже допомагає двом громадам реорганізувати мережу закладів освіти та покращити освітні послуги.

Корецька громада на Рівненщині вже має перші результати. У Сокальській громаді на Львівщині аналітики допомогли запустити опитування, щоб дізнатися в учнів, батьків та вчителів, чи задоволені вони якістю та доступністю освітніх послуг у громаді та які проблеми вбачають.

Аналітики допоможуть нам проаналізувати дані, врахувати думку всіх заінтересованих сторін, знайти варіанти розв’язання проблеми, розробити нову політику та втілити її. У процесі втілення вони будуть моніторити, чи справді нові рішення покращують освітні послуги нашої громади, а за потреби допоможуть внести корективи.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь