32 сесія. Коротко про головне

Дата: 31.01.2023 17:14
Кількість переглядів: 149

Сьогодні 31 січня 2023 року відбулась 32 чергова сесія Пустомитівської міської ради та перша сесія у новому році, у якій взяли участь 20 депутатів нашої громади.

З головного:

Міський голова Олег Серняк мав особливу нагоду відзначити подякою нашого колегу-захисника Нестора Макара за відвагу та мужність від імені голови Львівська обласна рада пані Ірини Гримак.

Окрім цього, відбувся звіт поліцейських офіцерів громади про виконану роботу на території громади у 2022 році, на якому було присутнє керівництво офіцерів в особі майора поліції ПОГ СВГ ВП ЛРУП #2 ГУНП у Львівській області Якущенка О.О.

Поліцейські офіцери громад Львівської області

Офіцери доповіли про опрацьовані виклики мешканців громади, кількість складених адмінпротоколів, про забезпечення громадського порядку та безпеки, проведену профілактичну роботу серед населення громади, здійснені рейди, патрулювання у нічний час, скерування кримінальних проваджень до суду та інше.

Патрульні поділились й контактами, за якими Ви можете звертатись:

098 027 11 23 (Роман)

067 940 85 87 (Микола)

Дякуємо поліцейським офіцерам, що забезпечуєте комфортне та безпечне життя у громаді, за швидке вирішення проблемних питань, допомогу особам, які опинилися в складних життєвих обставинах та співпрацю з міською радою.

Також міський голова наголосив про продовження підтримки військовослужбовців нашої громади, наголосивши, що і надалі кожен військовослужбовець із громади, що приступив до виконання військового обов‘язку, отримає матеріальну допомогу. (посилання на Програму подане у коментарі до допису).

Принагідно дякуємо депутатському корпусу за розуміння та підтримку у прийнятті Програми фінансової підтримки військової частини на 2023 рік за кошти з місцевого бюджету, яка розташована на територї громади.

Робота сесії тривала близько 3 годин.

І пам’ятаймо найголовніше: допомога військовослужбовцям – це як подяка за мужність та щоденне наближення нашої ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь