Мавка у Країні Світла або незвані гості - 2

Дата: 06.03.2023 12:12
Кількість переглядів: 104

У суботу, 4 березня, 25 дітей, які проживають на території Пустомитівської громади (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які опинились в складних життєвих обставинах, діти- внутрішньо переміщені особи, діти військовослужбовців), взяли участь у перегляді захопливого танцювально-музичного дійства «Мавка у Країні Світла або незвані гості - 2», що відбулося в Палаці культури залізничників «Рокс» м. Львів.

Ця казка-вистава про добро і дружбу, які перемагають зло і темряву. В епіцентрі подій з'являється Мавка, яка дасть доброго прочухана Павутіну та його сестрам-відьмам, які все ще сподіваються захопити Країну Світла своїми наклепами й інтригами.

Діти отримали незабутні враження, актори балету «Життя» в неймовірно чудових костюмах із сучасним сценарієм проганяли байдужість і зневіру, впевнено, весело і з музикою!

Бо ПЕРЕМОЗІ, як і весні - попри все бути!

Святкове дійство було організоване, завдяки Служба у справах дітей Львівської ОДА, організацію дітей і супровід здійснювала служба у справах дітей Пустомитівської міської ради В.Мота, транспортне забезпечення - Відділ культури,молоді та спорту Пустомитівської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь