Пустомитівській громаді розпочинаємо роботу з міжнародного співробітництва

Дата: 07.03.2023 15:14
Кількість переглядів: 117

Так, делегація громади у складі заступника міського голови Тетяна Голдун та представників Відділ соціально економічного розвитку Пустомитівської міської ради на запрошення Fundacja Inicjatyw Menedżerskich , побували у Республіці Польща. Також у складі української делегації працювала #Nastia_Kinzerska, працівник Люблінської міської ради.

Якщо конкретніше, то представники Пустомитівщини обмінялись думками із польськими колегами з Gmina Józefów nad Wisłą щодо співпраці в освітянській, соціальній, культурній та діловій галузях.

Наша делегація мала чудову нагоду ознайомилися із роботою комунальних господарств, музеїв, культових релігійних споруд, закладів охорони здоров’я, закладів освіти та дозвільних центрів для різних вікових груп.

Що стосується спільної роботи, то переконані, що Перемога України у війні настане вже дуже і дуже швидко, тому основні сили скеруються на розробку спільних важливих інвестиційних проектів від Євросоюзу на умовах державно-приватного партнерства між громадами, тим самим, зможемо відновити та зберегти нашу інфраструктуру, громаду та державу.

Також вкотре висловлюємо подяку усьому польському народу за солідарність, прихисток для усіх, хто покинув домівки через війну, допомогу та війському підтримку! І, звісно, з нетерпінням чекаємо польських друзів у нашій громаді!

Більше фото ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь