Концерт-трилогія «Володар Перснів» для дітей

Дата: 16.03.2023 10:50
Кількість переглядів: 185

Актуальна як ніколи, грандіозна історія про спробу Передвічного Зла зі Сходу відродитись та поневолити усі Вільні Народи Середзем'я. Про хоробрість та звитягу в боротьбі з нескінченною ордою та мороком.

14 березня, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, діти з тимчасово переміщених регіонів, де ідуть бойові дії, діти військовослужбовців, які проживають на території Пустомитівської громади, у кількості 80 осіб, взяли участь у перегляді концерт-трилогії «Володар Перснів» від LUMOS Orchestra, який відбувся у приміщенні Львівського Національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Концерт-трилогія "Володар Перснів" - оригінальний і величний проект, побудований на палкій любові до творчості Дж.Р.Р. Толкіна, музики Говарда Шора та кінотрилогії "Володар Перснів" Пітера Джексона. Епічні симфонічний оркестр LUMOS Orchestra та хор "Євшан", чарівні солісти з незвичними старовинними інструментами, внутрішнє оздоблення Львівської Опери, яке вражає своєю розкішшю та естетикою, подарували діткам незабутні враження.

 

Святкове дійство для діток було організоване Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА спільно із Служба у справах дітей Львівської ОДА за підтримки Concert.ua, VINIL Concert agency.

Організацію наймолодших із нашої громади здійснювали Служба у справах дітей Пустомитівської міської ради, КЗ Центр надання соціальних послуг Пустомитівської міської ради, Пустомитівська школа мистецтв,перевезення – Відділ культури,молоді та спорту Пустомитівської міської ради та Відділ освіти Пустомитівської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних