Концерт-трилогія «Володар Перснів» для дітей

Дата: 16.03.2023 10:50
Кількість переглядів: 146

Актуальна як ніколи, грандіозна історія про спробу Передвічного Зла зі Сходу відродитись та поневолити усі Вільні Народи Середзем'я. Про хоробрість та звитягу в боротьбі з нескінченною ордою та мороком.

14 березня, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, діти з тимчасово переміщених регіонів, де ідуть бойові дії, діти військовослужбовців, які проживають на території Пустомитівської громади, у кількості 80 осіб, взяли участь у перегляді концерт-трилогії «Володар Перснів» від LUMOS Orchestra, який відбувся у приміщенні Львівського Національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Концерт-трилогія "Володар Перснів" - оригінальний і величний проект, побудований на палкій любові до творчості Дж.Р.Р. Толкіна, музики Говарда Шора та кінотрилогії "Володар Перснів" Пітера Джексона. Епічні симфонічний оркестр LUMOS Orchestra та хор "Євшан", чарівні солісти з незвичними старовинними інструментами, внутрішнє оздоблення Львівської Опери, яке вражає своєю розкішшю та естетикою, подарували діткам незабутні враження.

 

Святкове дійство для діток було організоване Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА спільно із Служба у справах дітей Львівської ОДА за підтримки Concert.ua, VINIL Concert agency.

Організацію наймолодших із нашої громади здійснювали Служба у справах дітей Пустомитівської міської ради, КЗ Центр надання соціальних послуг Пустомитівської міської ради, Пустомитівська школа мистецтв,перевезення – Відділ культури,молоді та спорту Пустомитівської міської ради та Відділ освіти Пустомитівської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь