Комунікація - понад усе!

Дата: 30.03.2023 09:30
Кількість переглядів: 96

Вчора Пустомитівська громада мала напрочуд цікаву та продуктивну зустріч у колі добрих друзів із сусідньої Щирецька громада підприємців, зокрема й релокований бізнес, представників депутатських корпусів, працівники відділів громади, а також й поважних гостей в особі народної депутатки України, членкині комітету з питань фінансів, митної та податкової політики, Галина Васильченко

На жаль, воєнний стан ускладнив процес взаємодії між депутатами, місцевою владою, бізнесом та громадськістю. І це потрібно виправляти.

Саме з цією метою була запущена ініціатива - Львівська платформа взаємодії, яка реалізується командою ГО Добра громада #Михайло_Семко в межах грантової ініціативи Програма USAID РАДА: наступне покоління

Власне саме наша громада отримала чудову можливість стати тим комунікативним майданчиком, на якому провели ПЕРШУ зустріч між гілками влади та підприємцями .

Початку дискусії передувало спільне вшанування хвилиною мовчання усіх загиблих, внаслідок російської агресії та виконання Державного гімну, раді, що й усі учасники також долучились до нашої щоденної акції.

Серед порушених питань: адміністрування місцевих податків: як зробити механізм більш ефективним та ПДФО: який механізм розподілу найбільш оптимальний.

Радіємо, що до жвавої дискусії долучались усі учасники заходу, тим самим ознайомлюючи народну депутатку із реальними проблемами, з якими так часто мусить стикатись бізнес у громадах.

Переконані, що кінцева ціль проєкту не забариться і вже скоро ми зможемо спостерігати за напрацюваннями законодавчих ініціатив, які сприятимуть економічному розвитку громад.

Дякуємо Галині Іванівні та ГО Добра громада в особі Михайла Семка за пізнавальну та таку важливу комунікацію, якої так бракує у важкі часи, що переживає наша держава.

Віримо, що вже наступні зустрічі будуть націлені на розвиток та відбудову нашої країни, нашого бізнесу та наших громад!

Більше фото ТУТ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь