Громадські обговорення

Дата: 11.05.2023 11:31
Кількість переглядів: 169

Відповідно до Закону України «Про співробітництво територіальних громад», розпорядження Пустомитівського міського голови від 19.05.2023р. №  02-04/155 «Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Солонківської сільської ради Львівського району Львівської області про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад» проводитиметься громадське обговорення вказаного проекту договору.

 

Пропозиції, висновки, зауваження та побажання учасників громадського обговорення прийматимуться Пустомитівською міською радою в письмовій формі за адресою: 81100, м.Пустомити, вул.Грушевського, 46  або на електронну пошту Пустомитівської міської ради: pustomyty_rada@ukr.net, до 30.06.2023р.

             

З рішенням Солонківської сільської ради Львівського району Львівської області від 01.05.2023р. №3741 «Про затвердження Висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції щодо ініціювання співробітництва територіальних громад та надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад» можна ознайомитися  ТУТ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь