Любов матері переживе все

Дата: 12.05.2023 16:00
Кількість переглядів: 93

Напередодні Дня матері, міський голова від імені громади привітав матерів Героїв нашої громади, тих, які віддали у цій проклятій війні найдорожче - Життя своїх Синів!

Низько вклоняюся та дякую матерям наших воїнів-захисників за їхню турботу, мудрість, витримку та розуміння. За те, що виховали славних патріотів, які з неймовірними зусиллями та ціною власного життя творять нову історію нашої держави, - звернувся Олег Серняк

З привітальним словом та подарунками завітала й пані Іванна Михайлишин, очільниця благодійного фонду БО Благодійний фонд " Святої Марії-Магдалини", яка подарувала кожній матері сертифікат на безкоштовне обстеження у Медичний центр" Іванна".

Дякуємо також КЗ Центр надання соціальних послуг Пустомитівської міської ради, які спільно з нашими наймолодшими мешканцями громади та дітьми-ВПО наповнювали подарункові коробки смаколиками, вкладаючи туди всю любов та подяку!

Окрім цього, матері Героїв отримають фінансову допомогу, згідно з внесенням змін до Програми соціального захисту населення Пустомитівськоі ТГ.

Більше фото ТУТ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь