Шукаємо виробників морозива, зарплата 13-15 тисяч гривень

Дата: 25.05.2023 10:10
Кількість переглядів: 132

Один із найвідоміших виробників морозива – ПрАТ «Львівський холодокомбінат», більш відомий любителям холодних ласощів як торгова марка «ЛІМО» – запрошує у свою команду працівників.

 

Претендентам пропонують вчасну виплату заробітної плати у розмірі 13-15 тисяч гривень, довіз до місця праці та в зворотному напрямку, премії, подвійну оплату за понаднормові умови роботи та інші бонуси. 

 

Працівники товариства працюють у цеху з нормальною температурою повітря, забезпечуються фірмовим одягом, а з нагоди свят (Великодня, Дня матері, Дня Конституції та ін.) отримують подарунки. Окрім того, кожний працівник під час зміни може без обмежень ласувати морозивом, а також має право за зниженою ціною придбати товари, виготовлені на «ЛІМО», а це – морозиво, вареники, пельмені, равіолі, заморожені овочеві суміші, заморожене тісто. 

 

«Нині ми виготовляємо сто видів морозива. Але бракує працівників на лінію його укладання, – розповідає Голова правління товариства Володимир Халак. – Таку роботу може виконувати будь-хто, тобто особливих вимог до претендентів не висуваємо. Звісно, важливо бути уважним, працьовитим, сумлінним, адже доведеться, сидячи на стільці, брати з конвеєра обумовлену кількість морозива (наприклад, у вафельних стаканчиках – 5 штук, у шоколадній глазурі – 7) і складати його в ящик».

 

На перший погляд видається, що це – надто монотонні дії. Керівництво підприємства подбало й про те, аби працівники не втомлювалися одноманітністю: відпрацювавши на укладці продукції годину, наступний час вони виконують інші операції у стоячому положенні, приміром, огортають ящики з готовою продукцією клейкою стрічкою або маркують їх.

 

За словами керівника, зміна триває 12 годин (2 дні – денна, 2 – нічна, 2 дні – вихідні). Такий графік роботи, відповідно до результатів опитування працівників, найбільш підходить колективу, позаяк більше часу є для залагодження різних домашніх справ і повноцінного відпочинку. 

 

«До вересня триває сезон найбільшого попиту на нашу солодку продукцію, – продовжує Володимир Халак. – Тому ми готові організувати довіз охочих працювати з різних куточків Львівщини».

Якщо ви мрієте про офіційну роботу з гідною зарплатою, долучайтеся до команди «ЛІМО»! Ви будете приємно здивовані створеними на виробництві умовами праці! З питань працевлаштування звертайтеся до підрозділів Львівського обласного центру зайнятості (https://bit.ly/459Fenf).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь