Літо для втіхи

Дата: 19.06.2023 10:35
Кількість переглядів: 88

Соціальний проект для дітей комунального закладу Ірц Пустомити від підприємців громади для наших дітей організовано за сприяння Відділ соціально економічного розвитку Пустомитівської міської ради, який тісно співпрацює з власниками бізнесу.

Ось і настало літо та довгоочікувані канікули для дітей. Найулюбленіший час для прогулянок, творчості і досліджень!

15 червня 2023 року діти комунального закладу Пустомитівської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр» гарно завершили навчально-виховний процес і провели пізнавальну екскурсію в туристично-відпочинковий комплекс #Липова_Долина .

Діти з особливими освітніми потребами творчо та цікаво провели день, насичений іграми, естафетами, майстер-класом з гончарства. Діти поринули в нашу історію, навчились створювати власний виріб своїми руками, отримали новий досвід та незабутні емоції.

Кожен з них проявив себе як юний митець, можливо, в майбутньому відомий гончар чи скульптор. По- особливо гордо і щасливо сяяли очі дорослих (матусь, татусів), які були активними учасниками дитячих розваг, а також мали можливість відпочити, перевести подих і насолодитись радісними дітьми.

Смачним сюрпризом для дітей було частування піцою та соками від піцерії #Пустомити_Моменто, тістечками-макарунами від пекарні-кондитерської Klafuti.

День був багатим на дитячий сміх та гамір, щасливі личка, веселі посмішки та незабутні враження.

Пустомитівська громада висловлює найщиріші слово подяки нашим підпримцям, які долучились до організації свята для дітей з особливими освітніми потребами:

  • туристично-відпочинковий комплекс «Липова долина» Віталій Громоляк, Ігор Громоляк
  • піцерія «Моменто» Ольга Чабан
  • пекарня-кондитерська «Клафуті» Наталія Гавриленко

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Ваш приклад показовий для інших. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних