Майбутнє Містківського ліцею: запрошуємо мешканців на обговорення

Дата: 11.08.2023 12:32
Кількість переглядів: 601

Відділ освіти Пустомитівської міської ради запрошує взяти участь у громадських слуханнях щодо проєкту рішення сесії Пустомитівської міської ради «Про пониження ступеня та перейменування Містківського ліцею Пустомитівської міської ради Львівського району Львівської області».

Взяти участь буде цікаво вчителям та батькам учнів Містківського ліцею. За бажанням можуть долучитися учні 9-11 класів.

Громадські слухання відбудуться 20 серпня 2023 року о 16:00 год за адресою: 81100, вул. Центральна, 10, с. Містки, Львівський р-н, Львівська обл. (приміщення Містківського ліцею Пустомитівської міської ради Львівського району Львівської області).

Реєстрація учасників та представників засобів масової інформації розпочинається об 15:45 год за вказаною вище адресою.

Зауваження та пропозиції подаються в усній та письмовій формах до 16:00 год 19 серпня 2023р. на поштову адресу відділу освіти Пустомитівської міської ради Львівського району Львівської області, що знаходиться за адресою: 81100, вул. Михайла Грушевського, 46, м. Пустомити, Львівський р-н, Львівська обл. або на електронну адресу відділу освіти Пустомитівської міської ради Львівського району Львівської області: viddilosvitythpustomyty@gmail.com.

Пропозиції та зауваження повинні містити:

  • прізвище, ім’я та по-батькові особи, відомості про зареєстроване місце проживання на території Пустомитівської територіальної громади;
  • зміст зауважень та/або пропозицій, які висловлюються;
  • пояснення підстав внесення зауважень та/або пропозицій.

Анонімні пропозиції та зауваження, а також пропозиції та зауваження, які не відповідають вказаним вище вимогам, не реєструються і не розглядаються.

Консультації з питань, винесених на громадське обговорення, а також питання щодо організації проведення громадських обговорень надаються заступником начальника відділу освіти Пустомитівської міської ради Львівського району Львівської області – Плебанською Надією Дмитрівною за адресою: 81100, вул. Михайла Грушевського, 46, м. Пустомити, Львівський р-н, Львівська обл., тел. +380974070779.

Відповідальна за проведення громадського обговорення – начальник відділу освіти Пустомитівської міської ради Львівського району Львівської області Когут Надія Олександрівна.

Додатково перед слуханням ви можете ознайомитися з коротким матеріалом про суть реформи освіти.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних