Шановні підприємці Пустомитівської ТГ, нагадуємо Вам, що для розміщення зовнішньої реклами потрібно отримати дозвіл у Пустомитівській міській раді !

Дата: 14.09.2023 09:48
Кількість переглядів: 164

      Для отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, замовник  подає такі документи :

  1. Заява.
  2. Проект розміщення реклами або комп’ютерний макет місця на якому планується розташування рекламного засобу.
  3. Ескіз рекламного засобу з конструктивним рішенням.
  4. Копія свідоцтва про державну реєстрацію (витяг з Єдиного  державного  реєстру ) заявника, як юридичної  особи чи фізичної особи – підприємця або копія паспорта та копія ідентифікаційного коду фізичної особи.
  5. Право власності або договір на приміщення в якому проводиться рекламована підприємницька діяльність ( якщо діяльність проводиться на території Пустомитівської ТГ ).

У зв’язку із  відсутністю дозволу чи при закінченні терміну дії дозволу або його скасуванні, розповсюджувач зовнішньої реклами зобов’язаний у десятиденний термін демонтувати спеціальну конструкцію зовнішньої реклами.

Усі дозволи надаються відповідно до  Положення, яке розроблене відповідно до Законів України  « Про місцеве самоврядування в Україні», Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 року №2067 і регулює відносини, що виникають у зв’язку з розміщенням зовнішньої реклами на території Пустомитівської ТГ та визначає порядок надання дозволів на розміщення такої реклами .

 Просимо Вас дотримуватись  даного Положення  та порядку розміщення зовнішньої реклами на території Пустомитівської ТГ та заключити угоди на розміщення зовнішньої реклами  або поновити  дозвіл .

      Для  отримання детальної інформації просимо звертатися  за адресою  м. Пустомити ,вул.Грушевського,46 , приміщення Пустомитівської міської ради , каб. 116  або Центр надання адміністративних послуг ,каб . 110.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних