Шановні підприємці Пустомитівської ТГ, нагадуємо Вам, що для розміщення зовнішньої реклами потрібно отримати дозвіл у Пустомитівській міській раді !

Дата: 14.09.2023 09:48
Кількість переглядів: 184

      Для отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, замовник  подає такі документи :

  1. Заява.
  2. Проект розміщення реклами або комп’ютерний макет місця на якому планується розташування рекламного засобу.
  3. Ескіз рекламного засобу з конструктивним рішенням.
  4. Копія свідоцтва про державну реєстрацію (витяг з Єдиного  державного  реєстру ) заявника, як юридичної  особи чи фізичної особи – підприємця або копія паспорта та копія ідентифікаційного коду фізичної особи.
  5. Право власності або договір на приміщення в якому проводиться рекламована підприємницька діяльність ( якщо діяльність проводиться на території Пустомитівської ТГ ).

У зв’язку із  відсутністю дозволу чи при закінченні терміну дії дозволу або його скасуванні, розповсюджувач зовнішньої реклами зобов’язаний у десятиденний термін демонтувати спеціальну конструкцію зовнішньої реклами.

Усі дозволи надаються відповідно до  Положення, яке розроблене відповідно до Законів України  « Про місцеве самоврядування в Україні», Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 року №2067 і регулює відносини, що виникають у зв’язку з розміщенням зовнішньої реклами на території Пустомитівської ТГ та визначає порядок надання дозволів на розміщення такої реклами .

 Просимо Вас дотримуватись  даного Положення  та порядку розміщення зовнішньої реклами на території Пустомитівської ТГ та заключити угоди на розміщення зовнішньої реклами  або поновити  дозвіл .

      Для  отримання детальної інформації просимо звертатися  за адресою  м. Пустомити ,вул.Грушевського,46 , приміщення Пустомитівської міської ради , каб. 116  або Центр надання адміністративних послуг ,каб . 110.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних