конференція працівників освіти нашої громади на тему "Шлях до перемоги - розвиток освіти"

Дата: 22.08.2023 16:22
Кількість переглядів: 32

Традиційна освітянська подія - конференція працівників освіти нашої громади на тему "Шлях до перемоги - розвиток освіти" - відбулася!

Відкриваючи роботу освітянського форуму, начальник відділу освіти Надія Когут висловила сердечну вдячність педагогам нашої громади за самовіддану працю у найважчий для нашої країни час. Особливу подяку - працівникам освіти , які зараз із зброєю в руках боронять і відстоюють світле майбутнє держави. Теплі слова для педагогів линули від гостей конференції - міського голови Олег Серняк, заступника голови міської ради Тетяна Голдун, голови Територіальної профспілки Піщало Надія, голови батьківського комітету Наварійського ліцею Уляна Кузьмин, депутатів міської ради @Володимир Рубаха та Уляна Штангрет.

Особливо приємне було відеопривітання Богдан Мащак , учителя Містківського ліцею , який в даний час із зброєю в руках боронить і відстоює майбутнє нашої держави.

Цікаво та змістовно відбулися педагогічні майстерки для учасників конференції.

Оксана Фещенко, учитель Пустомитівський ліцей 1 , разом із учителями суспільно-гуманітарного профілю працювала над темою "Навчання у важкі часи", адже вчитель сьогодні (зрештою як і завжди) приймає життєві виклики, а зараз особливо. Про те, як боротися з агресією - ба більше! - як за можливості її попередити , як допомогти учневі і самому собі керувати своїм емоційним станом.

Марія Борсук, учитель Семенівський ліцей Пустомитівської міської ради разом з учителями початкових класів та вихователями ЗДО обговорили і розробили алгоритм дій учителя під час повітряної тривоги, щоб навчання було результативним і не менш цікавим ніж під час звичайного навчання.

Наша гостя, Anna Velychko, заступник начальника управління освіти з освітньої політики м. Львів, тренер Східної Європи і Прибалтики з STEAM освіти і геймифікації, обговорила з педагогами відмінність STEAM від проєктної діяльності та що є феноменом орієнтовного навчання.

Веронія Капаціла, учитель фізичної культури Містківський ліцей працювала з учителями фізичної культури над темою "Нова фізична культура в середній школі". Впровадження в навчальний процес нових рухових активностей, що диктує час, можливість індивідуального вибору дітьми, а це 60 модулів на вибір, відмова від традиційних методів і підходів, дитиноцентризм, становлення особистості учня - було предметом обговорення на майстерці.

У дружній атмосфері практичні психологи та асистенти вчителів інклюзивних груп та класів обговорили ефективні техніки подолання психо-емоційного напруження усіх учасників освітнього процесу. Директор ІРЦ Катерина Прус наголосила на важливості формування позитивного мислення як ресурсу індивідуальної підтримки дітям з особливими освітніми потребами.

"Ми не можемо змінити світ, але завжди можемо впливати на оточення, в якому знаходимося втілюючи різні проєкти за допомогою грантової підтримки" - це основна ідея майстерки, яку проводила учитель Пустомитівський ліцей 1 Ольга Митлович.

Пристосовуватися до умов в яких ми живемо і працюємо, організація робочого навчального процесу під час повітряної тривоги - саме ця тема для обговорення була у директорів закладів освіти на майстерці, яку провела заступник начальника відділу освіти Надія Плебанська.

Дякуємо педагогам Оксана Малетич ЗДО №1 м. Пустомити за прекрасні композиції з квітів, які вони створили для прикраси освітянського свята.

Окремо ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ Олегу Габуді, директору готельно-відпочинкового закладу Озерний Край, за можливість проведення нашого заходу у комфортних та естетичних умовах.

Дякуємо, дорогі педагоги, за вашу нелегку працю. Ми вистоїмо - бо ми приклад для наших дітей!

Розпочинаємо новий 2023- 2024 навчальний рік!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних