конференція працівників освіти нашої громади на тему "Шлях до перемоги - розвиток освіти"

Дата: 22.08.2023 16:22
Кількість переглядів: 48

Традиційна освітянська подія - конференція працівників освіти нашої громади на тему "Шлях до перемоги - розвиток освіти" - відбулася!

Відкриваючи роботу освітянського форуму, начальник відділу освіти Надія Когут висловила сердечну вдячність педагогам нашої громади за самовіддану працю у найважчий для нашої країни час. Особливу подяку - працівникам освіти , які зараз із зброєю в руках боронять і відстоюють світле майбутнє держави. Теплі слова для педагогів линули від гостей конференції - міського голови Олег Серняк, заступника голови міської ради Тетяна Голдун, голови Територіальної профспілки Піщало Надія, голови батьківського комітету Наварійського ліцею Уляна Кузьмин, депутатів міської ради @Володимир Рубаха та Уляна Штангрет.

Особливо приємне було відеопривітання Богдан Мащак , учителя Містківського ліцею , який в даний час із зброєю в руках боронить і відстоює майбутнє нашої держави.

Цікаво та змістовно відбулися педагогічні майстерки для учасників конференції.

Оксана Фещенко, учитель Пустомитівський ліцей 1 , разом із учителями суспільно-гуманітарного профілю працювала над темою "Навчання у важкі часи", адже вчитель сьогодні (зрештою як і завжди) приймає життєві виклики, а зараз особливо. Про те, як боротися з агресією - ба більше! - як за можливості її попередити , як допомогти учневі і самому собі керувати своїм емоційним станом.

Марія Борсук, учитель Семенівський ліцей Пустомитівської міської ради разом з учителями початкових класів та вихователями ЗДО обговорили і розробили алгоритм дій учителя під час повітряної тривоги, щоб навчання було результативним і не менш цікавим ніж під час звичайного навчання.

Наша гостя, Anna Velychko, заступник начальника управління освіти з освітньої політики м. Львів, тренер Східної Європи і Прибалтики з STEAM освіти і геймифікації, обговорила з педагогами відмінність STEAM від проєктної діяльності та що є феноменом орієнтовного навчання.

Веронія Капаціла, учитель фізичної культури Містківський ліцей працювала з учителями фізичної культури над темою "Нова фізична культура в середній школі". Впровадження в навчальний процес нових рухових активностей, що диктує час, можливість індивідуального вибору дітьми, а це 60 модулів на вибір, відмова від традиційних методів і підходів, дитиноцентризм, становлення особистості учня - було предметом обговорення на майстерці.

У дружній атмосфері практичні психологи та асистенти вчителів інклюзивних груп та класів обговорили ефективні техніки подолання психо-емоційного напруження усіх учасників освітнього процесу. Директор ІРЦ Катерина Прус наголосила на важливості формування позитивного мислення як ресурсу індивідуальної підтримки дітям з особливими освітніми потребами.

"Ми не можемо змінити світ, але завжди можемо впливати на оточення, в якому знаходимося втілюючи різні проєкти за допомогою грантової підтримки" - це основна ідея майстерки, яку проводила учитель Пустомитівський ліцей 1 Ольга Митлович.

Пристосовуватися до умов в яких ми живемо і працюємо, організація робочого навчального процесу під час повітряної тривоги - саме ця тема для обговорення була у директорів закладів освіти на майстерці, яку провела заступник начальника відділу освіти Надія Плебанська.

Дякуємо педагогам Оксана Малетич ЗДО №1 м. Пустомити за прекрасні композиції з квітів, які вони створили для прикраси освітянського свята.

Окремо ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ Олегу Габуді, директору готельно-відпочинкового закладу Озерний Край, за можливість проведення нашого заходу у комфортних та естетичних умовах.

Дякуємо, дорогі педагоги, за вашу нелегку працю. Ми вистоїмо - бо ми приклад для наших дітей!

Розпочинаємо новий 2023- 2024 навчальний рік!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних