Продовжуємо роботу із залучення міжнародних благодійних організацій і фондів для співпраці з нашою громадою

Дата: 04.10.2023 08:47
Кількість переглядів: 189

Фото без описуПродовжуємо роботу із залучення міжнародних благодійних організацій і фондів для співпраці з нашою громадою.

🇵🇱🇩🇪Початок тижня розпочався візитом волонтерів Jaroslaw Rozwadowski , Richard Stawaruk (батька) та Richard Stawaruk ( сина) до Пустомитівської територіальної громади.

✅Візит волонтерів розпочався із знайомства із міським головою Олег Серняк. «Це неймовірно, коли за понад тисячу кілометрів від України є люди, які виявляють у своїх діях готовність допомагати Україні та підтримати її людей»- сказав міський голова. "Ми робимо це, поєднуючи волонтерство з нашою основною роботою. Це забирає багато сил, але ми це робимо. І це наша не перша місія в Україну із допомогою. Ми відчуваємо потребу у цій допомозі і радо будемо продовжувати співпрацю із вашою громадою", — сказав Ярослав Розвадовскі.

✅Наступна зустріч за участі заступниці міського голови Тетяна Голдун відбулася із керівництвом КНП Пустомитівської міської ради "Пустомитівська лікарня". Тут волонтери оглянули приміщення лабораторії, хірургічного відділення лікарні, реабілітаційні зали та поспілкувалися із військовими, що проходять реабілітацію.

З директором лікарні Іваном Лабаєм обговорили подальшу співпрацю з німецькою лікарнею DRK Krankenhaus Alzey.

💊💉Для потреб лікарні та військових волонтери передали привезені медикаменти, набори постілі, засоби дезинфекції, вітаміни, розхідні матеріали, продукти довготривалого зберігання, хірургічні набори, підгузники.

Ця зустріч із військовими, які отримали поранення на війні, дуже розчулила наших волонтерів. Вони виявили бажання і надалі приїжджати в Україну і допомагати тут людям у їхніх потребах!

Пустомитівська територіальна громада висловлює найщиріші слова вдячності Katharina Nadkanski Daria Seitner Herrn Michael Nordhoff DRK Krankenhaus in Alzey

В такий складний час дякуємо, що допомагаєте і підтримуєте.

Це Ваш вклад у Перемогу України🇺🇦🇵🇱🇩🇪

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних