Реальний приклад командної роботи: Пустомитівська громада увійшла до ІІ етапу проєкту «Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом розвитку добровільних пожежних команд»

Дата: 31.10.2023 08:42
Кількість переглядів: 124

Керівництвом міської ради зініційовано створення Добровільної пожежної команди в Містківському старостинського окрузі, що дуже важливо підприємці та мешканці старостинського округу та Львівське районне управління ДСНС у Львівській області підтримали наміри міської ради, щодо реалізації ідеї та спільно почали працювати над її втіленням.

За два місяці роботи було сформовано команду добровольців із 12 місцевих жителів та обрано місце дислокації добровільної пожежної команди.

Міською радою було прийнято рішення подавати заявку до Solidarity Fund PL in Ukraine на участь в проєкті «Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом розвитку добровільних пожежних команд».

За результатами розгляду конкурсної комісієї Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні, в рамках І етапу відбору претендентів на участь у проєкті обрано 37 територіальних громад із 70 поданих заявок, географію яких вже можна переглянути на нашому сайті.

Для нас велика честь, що ми пройшли до ІІ етапу відбору проєкту, який реалізовується за фінансової підтримки Програми польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, а також Офісу Координатора програм допомоги США в Європі та Євразії Державного департаменту США в рамках 10-го раунду програми «Development Cooperation Partnership Program.

Очікуємо на приїзд представників проєкту та можливості спільної роботи для формування спроможної Добровільної пожежної команди.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних