Інноваційні проекти у громаді як результат співпраці з освітньо-науковими закладами!

Дата: 07.11.2023 11:33
Кількість переглядів: 173

5 листопада у Пустомитівській громаді відбулася зустріч із керівництвом Інститут Підприємництва та Перспективних Технологій НУ Львівська політехніка та директорами ліцеїв територіальної громади.

Пустомитівську громаду на зустрічі представили міський голова Олег Серняк, заступниця міського голови Тетяна Голдун, начальник Відділ освіти Пустомитівської міської ради Nadya Kogut, заступниця начальника відділу освіти Надія Плебанська та провідний спеціаліст відділу соціально-економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та міжнародного співробітництва Андрій Пелехатий.

В рамках зустрічі керівництво Інституту в особі директора Йосип Хромяк та заступників директора з науково-педагогічної роботи Назар Попадинець та Наталія Батьковець представили інноваційний освітній проєкт «Система безперервної ступеневої освіти «Школа-Інститут-Підприємство», згідно з яким навчання в Інституту Львівської Політехніки розпочинають діти 10 класу паралельно навчаючись у школі та Інституті, здобуваючи освітньо-професійний ступінь «Молодший бакалавр», після якого без здачі ЗНО можуть перейти на здобуття освітньо-професійного ступеня «Бакалавр».

Присутні на зустрічі директори ліцеїв розуміють важливість визначеності професійної орієнтації школярів з подальшим вибором професії та всіляко сприятимуть виконанню умов підписаного договору.

Також було розглянуто спільне впровадження проєкту «Pustomyty Smart City» (Smart Energy, Smart Water, Smart Buildings, Smart Transportation, Smart Government), в більшості питань проєкту міська рада покладає великі надії на Кафедру інформаційних систем і технологій Інституту, так як представники кафедри працюють в напрямку Комп’ютерного еколого-економічного моніторингу.

Іншими основними завданнями співпраці між Інститутом, міською радою та відділом освіти було визначено:

- участь у спільних проєктах, спрямованих на розв’язання актуальних проблем, які становлять обопільний інтерес;

- консультування Громади в процесі підготовки змін до Стратегії розвитку Пустомитівської територіальної громади до 2027 року та підготовки і розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Пустомитівської територіальної громади;

- обмін досвідом у сфері професійної діяльності кожної зі Сторін з метою підвищення рівня фахової компетентності їх працівників;

- професійне зростання науково-педагогічних працівників Інституту й працівників органу місцевого самоврядування Громади та відділу освіти, а також навчання (стажуванню) студентів;

- спільні дослідження, комунікаційні та навчально-освітні заходи;

- спільна участь працівників Інституту у підготовці Маркетингової стратегії Пустомитівської територіальної громади;

Під час зустрічі між представниками було підписано трьох сторонню Угоду про співробітництво.

Очікуємо швидкого представлення результатів зустрічі у ліцеях громади та подальшої реалізації намічених планів та завдань.

Наварійський ліцей Пустомитівської міської ради

Пустомитівський ліцей 1

Семенівський ліцей Пустомитівської міської ради

Містківський ліцей

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних