Привітання з Днем працівників Культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2023 11:15
Кількість переглядів: 214

Шановні працівники культури і майстри народного мистецтва Пустомитівської територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди святкування Вашого професійного свята. Власне, культура і мистецтво — найбільші скарби кожної держави, які вирізняють її народ з-поміж інших. Не зважаючи на досить непростий час і виклики, що сьогодні постали перед сферою культури, всі ви своєю самовідданою працею та силою духу засвідчуєте повагу й любов до джерел народного мистецтва, примножуєте та оберігаєте духовні скарби. Саме ви – працівники культури працюєте для людей без вихідних і свят, але завжди зі святом у душі. Кожен ваш захід, виступ, пісня, танець, виставка чи виріб – показ того, що ми нація талановитих і самобутніх людей, які люблять творити красу і дарувати її іншим. Тож, нехай вони й надалі зміцнюють і гуртують нашу громаду для утвердження вільної, заможної і духовно багатої України, а цей день відгукнеться гордістю за рідне слово, рідну пісню, рідну культуру!

Тому нехай Ваша праця завжди буде встелена добрими плодами, новими здобутками і високими досягненнями. Адже завдяки Вам, працівникам закладів культури та аматорам народного мистецтва, ми маємо нагоду спілкуватися з дивовижним світом краси, долучатися до невичерпних джерел духовності та людської мудрості. Керівникам Народних домів та бібліотекарам, танцюристам і гумористам, співакам і неперевершеним музикантам, керівникам та педагогам Школи мистецтв, керівникам творчих колективів, пенсіонерам, які на заслуженому відпочинку, усім, хто щоденною клопіткою працею зберігає та збагачує українську національну культуру бажаємо творчого ентузіазму, незгасного прагнення радувати та дивувати людей оригінальними ідеями на ниві культури. А у Вашому особистому житті нехай розквітає щастя, панує родинний затишок та благополуччя.

Крім того, нехай втілюються у життя Ваші мрії і сподівання, тішить людей ваше мистецтво, а гармонія і краса, яку ви творите, наповнюють наші серця в ім’я миру, злагоди і любові. Чимало Вам приємних миттєвостей! І, аби щодня щирі посмішки та аплодисменти викликала Ваша робота! Переможного нам мирного неба над головою та вільної української землі під ногами!

Відділ культури,молоді та спорту Пустомитівської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних