Щодо інформування власників (користувачів) земельних ділянок про індексацію нормативної грошової оцінки земель за 2023 рік та введення в дію з 01.01.24 року нормативної грошової оцінки земельних ділянок,які розташовані на території Пустомитівської ТГ

Дата: 15.01.2024 10:55
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

Індексація нормативної грошової оцінки земель за 2023 рік

 

Інформуємо, що з 01.01.2024 року вводиться в дію нова нормативна грошова оцінка земельних ділянок на території Пустомитівської територіальної громади (рішення Пустомитівської міської ради №2173 від 30.05.2023 року, рішення Пустомитівської міської ради №2225 від 29.06.2023,  рішення Пустомитівської міської ради №2127 від 30.03.2023).

Враховуючи наведене, з метою належного оформлення сплати земельного податку та орендної плати, власникам (користувачам) земельних ділянок необхідно отримати витяг із технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок розташованих на території територіальної громади станом на 2024рік.

Крім того, повідомляємо, що витяги, які були сформовані автоматично програмним забезпеченням Державного земельного кадастру в період з 01 січня до 15 січня 2024 року, не містять коефіцієнтів індексації за 2023 рік, відповідно, значення нормативної грошової оцінки земельних ділянок, зазначене в цих витягах, потребує перерахунку із застосуванням коефіцієнта індексації за 2023 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних