Клас «Захисту України» в Наварійському ліцеї

Дата: 19.01.2024 08:19
Кількість переглядів: 130

Хочеш миру – готуйся до війни.

На базі Наврійського ліцею Пустомитівської міської ради  директором якого є Ольга Володимирівна Подубінська відкрили сучасний клас «Захисту України». Новостворений клас оснащений різноманітними наочними матеріалами, серед яких макети вибухонебезпечних предметів, засоби захисту, засоби для надання першої медичної допомоги, засоби для навчання керування дронами, мультиборд, пневматичні гвинтівки.

Клас «Захисту України» - це впевненість у тому, що діти, як свідомі українці, виростуть з розумінням того, як допомагати людям і як бути готовим до найскладніших ситуацій.

 Взяли участь у відкритті класу «Захисту України» міський голова Олег Серняк, перший заступник голови Тетяна Голдун, представник 3 відділу Львівського РТЦК та СП м. Пустомит Олександр Нохрін , представник Львівського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області Микола Бутрей ,начальник Відділу освіти Пустомитівської міської ради Надія Когут, начальник Відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Оксана Яцуха.

Освятив клас, поблагословив дітей, вчителів та всіх присутніх на добру освітню і виховну діяльність духовний опікун школи, настоятель Церкви Зіслання Святого Духа о. Ігор Гарась.

 Реалізацію проєкту профінансовано за кошти державного та місцевого бюджетів, у співвідношенні 50% на 50% та всебічної підтримки депутатського корпусу міської ради.

Зараз питання відкриття таких класів є дуже важливим. Ми сьогодні розуміємо, що військові дії можуть тривати довго, тому питання безпеки має бути на постійному контролі.

 Проведення уроків у новоствореному кабінеті сприятиме формуванню в учнівської молоді умінь і навичок щодо захисту України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних