Зустріч з Оксаною Яковець регіональною координаторкою Благодійної Організації «Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез»».

Дата: 25.01.2024 08:15
Кількість переглядів: 96

   Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

24 січня з робочим візитом Пустомитівську територіальну громаду відвідала Оксана Яковець регіональна координаторка Благодійної Організації «Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез»».

В рамках зустрічі Тетяна Голдун перший заступник міського голови, Тарас Салагай секретар міської ради, Анна Дідик директор КЗ «Центр надання соціальних послуг» спільно з Оксана Яковець обговорили напрямки співпраці щодо реінтеграції внутрішньо переміщених осіб у Пустомитівській територіальній громаді.В ході візиту вона також зустрілася з Володимиром Мотою керівником Служба у справах дітей Пустомитівської міської ради, Галиною Топорівською завідувачем сектору з питань соціального захисту та Галиною Четирбук головним спеціалістом сектору.

Слід зазначити, що відповідно до проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб», який реалізується за сприяння УВКБ ООН, Оксана Яковець від імені фонду та з метою покращення надання соціальних послуг передала багатофункціональні пристрої, джерела безперебійного живлення для комп’ютерів та картриджі КЗ Центр надання соціальних послуг Пустомитівської міської ради.

Нова комп'ютерна техніка, значно покращить роботу центру. Завдяки сучасним засобам комунікації та обробки інформації буде забезпечено більш швидке та ефективне надання послуг відвідувачам.

Така співпраця для нас є надзвичайно актуальною і важливою, попереду нас чекає реалізація та втілення спільних планів та ідей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних