День Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2024 11:56
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні, 20 лютого, у День Героїв Небесної Сотні відбулась спільна молитва та вшанування пам'яті загиблих Героїв Небесної Сотні, а в їхній особі і всіх українців, які загинули тоді, які гинуть сьогодні під час російсько-української війни.

Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, це сльози нашої нації і душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас, за те, що перевернули свідомість українців, змусивши їх боротися й добиватися. Цього дня ми вшановуємо пам’ять тих громадян, завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності, тих, хто ціною власного життя захищав ідеали демократії, відстоював права та свободи людини, європейське майбутнє України.

Після закінчення панахиди у міській раді відбулась зустріч родин загиблих Героїв Пустомитівської територіальної громади з міським головою Олегом Серняком та першою заступницею міського голови Тетяною Голдун, а також спеціалістів соціального напрямку.

Розділяючи біль кожної родини, міський голова від щирого серця подякував матерям за синів Героїв. «Ми низько вклоняємось Вам за терпіння, витримку, мудрість і мужність, за подвиг і велику жертву, за справжніх Героїв та Патріотів України. Наступні покоління мають пам’ятати про подвиг наших Героїв. Тому так важливо, щоб пам’ять про Ваших дітей жила, адже вони віддали найцінніше – своє життя заради нас і України», - сказав він.

Зустріч пройшла у дуже теплій і затишній обстановці. Обговорили місце встановлення пам’ятних штендерів та подальші спільні зустрічі родин загиблих Героїв. Кожен з присутніх поділився частинкою спогадів про сина, чоловіка, брата, батька. Про їхні плани та мрії, про їхній подвиг і сміливість, про те, як покинувши все йшли на захист рідної Землі!

На жаль, російська війна проти України забрала і продовжує забирати синів та дочок в українських матерів і лише пам’ять про їхніх дітей, шана та вдячність за їхній подвиг — захищати Україну заради волі та свободи інших — усе, що може зігріти їхню зранену та зболену душу.

Вічна пам'ять полеглим!

Слава Україні! Героям Слава!

Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних