«Буде тобі враже, як Шевченко скаже!»

Дата: 07.03.2024 19:48
Кількість переглядів: 104

Фото без описуФото без опису

Під такою назвою у міському Народному домі відбувся концерт присвячений 210 – ій річниці від Дня народження українського поета, прозаїка, мислителя, живописця та громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка, підготовлений учнівськими та вчительськими колективами ліцеїв нашої громади, які виконували вірші та музичні твори Кобзаря.

 У вітальному слові міський голова відзначив великий вплив Шевченка на культурне, суспільне та політичне життя українського народу. Тарас Григорович Шевченко - це вічний вогонь, який ніколи не згасне в серцях народу. Його творчість - це святиня, якою дорожить і гордиться український народ. Ми, нащадки, будемо завжди берегти у своєму серці той вогник любові до Вітчизни, який запалив поет своїми безсмертними творами. Попри всі спроби ворога знищити нашу націю, ми живемо та творимо заради нашого майбутнього-дітей.

 Фото без описуФото без опису

Бо саме Шевченко – символ боротьби багатьох поколінь українців за свободу, заступник знедолених, провидець, борець із лицемірством та соціальною несправедливістю, він - національний «Пророк» та великий патріот української нації!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 На заході були присутні міський голова Олег Серняк, перша заступниця міського голови Тетяна Голдун, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Пелехатий, секретар міської ради Тарас Салагай, начальниця відділу освіти Пустомитівської міської ради Надія Когутта начальниця відділу культури, молоді та спорту Пустомитівської міської ради Оксана Биць, керівники закладів освіти громади, педагогічні колективи, учні та запрошені гості.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Тож, попри війну, ми боремося, і допомагаємо нашим мужнім Захисникам. Ми твердо віримо, що пророчі слова Тараса Шевченка справдяться обов’язково і наша нація відродиться, розквітне та запанує на своїй Землі - вольній, новій!!!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь