‼️Шановні підприємці Пустомитівської територіальної громади, нагадуємо Вам щодо ПОЛОЖЕННЯ про порядок розміщення зовнішньої реклами на території Пустомитівської ТГ.

Дата: 08.03.2024 12:45
Кількість переглядів: 65



    Фото без опису

 

П. 2.2 Зовнішня реклама на території Пустомитівської ТГ розміщується на підставі дозволу виданого відповідно до рішення виконавчого комітету Пустомитівської міської ради
( надалі-виконком).
Для отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, замовник подає такі документи:
- Заява.
- Проект розміщення реклами або комп’ютерний макет місця на якому планується розташування рекламного засобу.
- Ескіз рекламного з конструктивним рішенням.
- Копія свідоцтва про державну реєстрацію ( витяг з Єдиного державного реєстру) заявника, як юридичної особи чи фізичної особи – підприємця або копія паспорта та копія ідентифікаційного коду фізичної особи.
-Право власності або договір на приміщення в якому проводиться рекламована підприємницька діяльність ( якщо діяльність проводиться на території Пустомитівської ТГ).
Усі дозволи надаються відповідно до Положення, яке розроблене відповідно до Законів України « Про місцеве самоврядування в Україні», Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 року №2067 і регулює відносини, що виникають у зв’язку з розміщенням зовнішньої реклами на території Пустомитівської ТГ та визначає порядок надання дозволів на розміщення такої реклами.

П.6.1. У зв’язку із відсутністю дозволу чи при закінченні терміну дії дозволу або його скасуванні,розповсюджувач зовнішньої реклами зобов’язаний у десятиденний термін демонтувати спеціальну конструкцію зовнішньої реклами.
П.6.2. Демонтажу підлягають:
- спеціальні конструкції, власника яких встановити неможливо;
- самовільно розміщені спеціальні конструкції, дозволи на розміщення яких не видавалися, або дію їх скасовано.
П.6.4 Демонтаж проводиться спеціалізованим підприємством, визначеним рішенням виконкому, з подальшим відшкодуванням витрат, пов’язаних з цим, за рахунок коштів осіб, що допустили порушення цих Правил.

* Для отримання детальної інформації просимо звертатись за адресою м. Пустомити, вул. Грушевського,46,приміщення Пустомитівської міської ради, каб. 116,  ( тел. 067-346-03-57) або Центр надання адміністративних послуг, каб. 110
( тел. 067-490-03-34)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь