У Пустомитівському ліцеї № 1 відбулась презентація 3 D принтера.

Дата: 08.03.2024 16:16
Кількість переглядів: 87

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні, 8 березня у Пустомитівському ліцеї № 1 відбулась презентація 3 D принтера.

Упродовж літа учні разом з наставником - учителем інформатики Ольгою Митлович брали участь у проєкті від SIА. В результаті стали переможцями проєкту TreeDTecnology і виграли грошову премію у розмірі 1500 євро для закупівлі 3D принтера, як дарунок своєму ліцею.

 Також діти мали змогу побували на саміті з соціального підприємництва SummitSIA 2023 в м. Новомий Сад, країни Сербія, завдяки підтримці спонсорів Yuriy Rubakha, Петро Кузьмин, Ярослава Процайла, депутатського корпусу та керівництва громади.

На сьогоднішній день, коли технології пішли вперед, ця сучасна комп’ютерна техніка, дасть змогу працювати у новому форматі.

Бачити результат своєї роботи – це те головне, чим має закінчуватися будь-яке проектування моделі. До того ж, це добре допомагає в командній роботі. Коли кілька людей працюють над одним проектом, створюють різні елементи, які зрештою мають скластися докупи, то це тренує відповідальність.

Усі охочі можуть долучитися та підтримати шкільне соціальне підприємництво (QR код на фото)

Бажаємо усім ліцеям нашої громади не зупинятися на досягненнях, шукати і знаходити, брати участь у таких проєктах і перемагати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь