У переддень професійного свята вітаємо працівників житлово-комунального господарства

Дата: 15.03.2024 12:02
Кількість переглядів: 79

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

В цей нелегкий для всіх час, робота комунальників забезпечує комфортні умови для проживання мешканців нашої громади. Сьогодні ЖКГ залишається однією з головних сфер життєдіяльності.

🙏 Велика подяка усім працівникам житлово-комунальної сфери: тим, хто працює в наших комунальних підприємствах, тим, хто у дощ та мороз по пояс у воді ліквідовує порив на водопроводі, тим, хто чистить сніг, тим, хто доглядає за нашим парком, щоб було комфортно прогулятись та провести свій вільний час і тим, хто ремонтує дороги та прибудинкові території.

✅ Міський голова Олег Серняк, перша заступниця міського голови Тетяна Голдун, секретар міської ради Тарас Салагай та начальник відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Ігор Лопатнюк привітали працівників ЖКГ Пустомитівської територіальної громади з нагоди професійного свята, яке відзначається щорічно у третю неділю березня.

📃 Грамотами та подяками від Пустомитівської міської ради, від виконавчого комітету та депутатського корпусу за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення життєдіяльності та надання якісних послуг жителям громади нагородили директорів та колективи Пустомитівського МЖКП та КП «Пустомитиводоканал», а також начальника відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.

☝️В свою чергу, директори Пустомитівського МЖКП Василь Боцвін та «Пустомитиводоканал» Микола Сосюк подякували міському голові та колективам за розуміння, підтримку, самовіддану, відповідальну та нелегку працю на благо людей у непростих умовах дії військового стану. Також від колективу «Пустомитиводоканал» вручили подяку Олегу Серняку за взаємодію та співпрацю.

Дякуємо тим, кому іноді приходиться працювати і вночі, а іноді і цілодобово.

Із професійним святом дорогі комунальники! Спасибі за Вашу працю!

Слава Україні!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних