Розпочалась комплексна перевірка виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки та діяльності аварійно-рятувальних служб.

Дата: 18.03.2024 19:07
Кількість переглядів: 97

Фото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні, 18 березня у Пустомитівській громаді розпочалась комплексна перевірка виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки та діяльності аварійно-рятувальних служб.

 Участь у обговоренні щодо організаційних моментів комплексної перевірки взяла перша заступниця міського голови Тетяна Голдун, начальниця відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Оксана Яцуха та представники Головне управління ДСНС України у Львівській області на чолі із начальником відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Ігорем Брегіним та за участі заступника начальника управління – начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Львівське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області Миколи Бутрея.

Комісією буде перевірено:

-організацію оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій та організацію збору, обробки та інформування керівного складу, населення про загрозу та виникнення надзвичайних ситуацій, дії в умовах надзвичайних ситуацій, стан засобів зв’язку та організацію заходів з евакуації.

-тан інженерного захисту територій, укриття населення у захисних спорудах цивільного захисту.

-стан організації забезпечення радіаційного і хімічного захисту населення і територій; організацію медичного, біологічного та психологічного захисту, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення; матеріально-технічне та фінансове забезпечення заходів цивільного захисту.

-створення, збереження і раціональне використання матеріальних резервів, необхідних для ліквідації надзвичайних ситуацій, а також перевірять організацію робіт з попередження та реагування на надзвичайні ситуації і підвищення сталого функціонування об'єктів в умовах надзвичайних ситуацій.

Комісія, робота якої розпочалася з перевірки Пустомитівської територіальної громади, працюватиме на території громади з 18 по 29 березня. Згодом будуть підведені підсумки та надана відповідна оцінка роботи сил цивільного захисту.

Такого роду перевірки під час військового стану є дуже актуальними, адже спрямовані в першу чергу на запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, мінімізацію їх наслідків та забезпечення життєдіяльності потерпілого населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних