Повідомлення про оприлюднення Проекту «Внесення змін до генерального плану села Віняви Львівського району Львівської області»

Дата: 03.04.2024 14:34
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

На виконання статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості розпочато процедуру розгляду проекту внесення змін до генерального плану села Віняви Львівського району Львівської області.

Мета розроблення внесення змін:

-Будівництво нових об’єктів комерційного призначення та житлової садибної забудови;

-Розвиток дорожньо-транспортної та інженерної інфраструктури;

-Розвиток малого та середнього бізнесу.

Склад та зміст містобудівної документації визначено відповідно до ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні» та Постанови Кабінету Міністрів України №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації».

Підстава розроблення проекту – Рішення Пустомитівської міської ради №751 від 08.06.2021 р.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ – Пустомитівська міська рада Львівського району Львівської області (81100, Львівська обл., Львівський р-н, м. Пустомити, вул. Грушевського Михайла, буд. 46).

Замовник містобудівної документації – Пустомитівська міська рада.

Розробник містобудівної документації – ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація»

Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення: з 03.04.2024 р. до 03.05.2024 р.

Способи участі громадськості: надання письмових пропозицій і зауважень на поштову адресу Пустомитівської міської ради Львівської області 81100, Львівська обл., Львівський р-н, м. Пустомити, вул. Грушевського Михайла, буд. 46).

Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

30.04.2024 року о 15:00 год. в приміщенні Пустомитівської міської ради Львівської області 81100, Львівська обл., Львівський р-н, м. Пустомити, вул. Грушевського Михайла, буд. 46).

Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо містобудівної документації можна за адресою: Пустомитівська міська рада Львівської області 81100, Львівська обл., Львівський р-н, м. Пустомити, вул. Грушевського Михайла, буд. 46).

Письмові зауваження та пропозиції до проекту можна подавати до 03.05.2024 р. включно до Пустомитівської міської ради або на електронну скриньку: pustomyty_rada@ukr.net

Відповідальною посадовою особою Пустомитівської міської ради за організацію розгляду пропозицій є Кудерський Андрій Петрович. Телефон для довідок: 0673460554.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних