Повідомлення про оприлюднення Проекту «Внесення змін до генерального плану села Віняви Львівського району Львівської області»

Дата: 03.04.2024 14:34
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

На виконання статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості розпочато процедуру розгляду проекту внесення змін до генерального плану села Віняви Львівського району Львівської області.

Мета розроблення внесення змін:

-Будівництво нових об’єктів комерційного призначення та житлової садибної забудови;

-Розвиток дорожньо-транспортної та інженерної інфраструктури;

-Розвиток малого та середнього бізнесу.

Склад та зміст містобудівної документації визначено відповідно до ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні» та Постанови Кабінету Міністрів України №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації».

Підстава розроблення проекту – Рішення Пустомитівської міської ради №751 від 08.06.2021 р.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ – Пустомитівська міська рада Львівського району Львівської області (81100, Львівська обл., Львівський р-н, м. Пустомити, вул. Грушевського Михайла, буд. 46).

Замовник містобудівної документації – Пустомитівська міська рада.

Розробник містобудівної документації – ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація»

Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення: з 03.04.2024 р. до 03.05.2024 р.

Способи участі громадськості: надання письмових пропозицій і зауважень на поштову адресу Пустомитівської міської ради Львівської області 81100, Львівська обл., Львівський р-н, м. Пустомити, вул. Грушевського Михайла, буд. 46).

Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

30.04.2024 року о 15:00 год. в приміщенні Пустомитівської міської ради Львівської області 81100, Львівська обл., Львівський р-н, м. Пустомити, вул. Грушевського Михайла, буд. 46).

Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо містобудівної документації можна за адресою: Пустомитівська міська рада Львівської області 81100, Львівська обл., Львівський р-н, м. Пустомити, вул. Грушевського Михайла, буд. 46).

Письмові зауваження та пропозиції до проекту можна подавати до 03.05.2024 р. включно до Пустомитівської міської ради або на електронну скриньку: pustomyty_rada@ukr.net

Відповідальною посадовою особою Пустомитівської міської ради за організацію розгляду пропозицій є Кудерський Андрій Петрович. Телефон для довідок: 0673460554.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних