Форумі відновлення на тему: «Стабілізаційні проєкти для територіальних громад в питаннях раннього відновлення. Виклики і перспективи в умовах збройної агресії»

Дата: 05.04.2024 11:19
Кількість переглядів: 41

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

🗓Вчора, 4 квітня, міський голова Олег Серняк у складі представників територіальних громад з усієї України 🇺🇦 взяв участь у Форумі відновлення на тему: «Стабілізаційні проєкти для територіальних громад в питаннях раннього відновлення. Виклики і перспективи в умовах збройної агресії», який відбувся у Києві.

📝Організаторами заходу виступила Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад партнерстві з Boosters Consulting Group

🤝Разом із представниками територіальних громад та міжнародних організацій з Великої Британії 🇬🇧 обговорено найкращі практики та стратегії відновлення територій на рівні громад, звернено увагу на проблемні питання та пріоритети для розвитку в громадах та необхідні стабілізаційні заходи.

📌Міський голова виступив у рамках панельної дискусії тилових громад, які долають виклики приймаючих територій та представив Пустомитівську територіальну громаду. Окрему увагу приділили обговоренню питань щодо розвитку добровільної пожежної охорони в громадах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь