Активно триває весняний благоустрій у населених пунктах нашої громади

Дата: 11.04.2024 19:40
Кількість переглядів: 45

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

🗓Сьогодні, 11 квітня, колективом міської ради спільно з працівниками МЖКП доєднались до щорічної акції «Чисте довкілля» та провели благоустрій території між вул. Рильського та землекористуванням Львівської залізниці, прилеглої до річки Ставчанки (урочище «Вир»), де в подальшому планується облаштувати "Кишеньковий парк біля річки Ставчанки".

☝️Це вже стало доброю традицією, яка відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту нашої громади.

📌Вкотре звертаємось до всіх жителів громади та просимо підтримувати чистоту та порядок, дбати про санітарний стан наших населених пунктів, не захаращувати сміттям вулиці, сквери, не створювати несанкціоновані звалища.

🙏Щиро дякуємо всім, хто взяв участь в акції за небайдужість та злагоджену роботу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь