Виховуємо правову обізнаність юних мешканців громади

Дата: 12.04.2024 09:43
Кількість переглядів: 45

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

🗓11 квітня 2024 року до першокласників Пустомитівський ліцей N2 імені Василя Кучабського завітали інспектори відділу зв'язків з громадськістю УПП у Львівській області ДПП, старший лейтенант поліції Яремчук Ольга, старший лейтенант поліції Герчаківський Святослав, капітан поліції Демчина Василь та

поліцейський офіцер громади Скрипець Роман 🏣👮‍♂️.

👦👩‍🦰Дітям провели виховну бесіду на тему: «Безпека на дорозі», «Безпека дорожнього руху для велосипедистів». Складні правила пояснювали у формі гри.

☝️Дотримання правил дорожнього руху🚸– запорука безпеки. Особливо це актуально, коли мова йде про наших найменших учасників дорожнього руху, а отже основним завданням є - нагадати дітям правила дорожнього руху, зорієнтувати, як діяти на дорозі, щоб не потрапити у біду.

📌Поліцейські обговорювали з дітками конкретні ситуації, котрі можуть відбутись з пішоходами чи учасниками дорожнього руху, розібрали найбільш незрозумілі для дітей теми та пояснювали інформацію доступним шляхом.

👮‍♂️Також підготували для школярів різні завдання. Діти продемонстрували знання правил дорожнього руху. Хлопчики та дівчатка активно відповідали на запитання, як потрібно правильно поводитися на вулицях міста, переходити проїжджу частину на регульованих і нерегульованих перехрестях. Вчилися в ігровій формі правилам безпеки для пішоходів та пасажирів. Кожній дитині вручили пам’ятку 🧾🚵 «Безпека дитини під час керування велосипедом».

‼️Щоб вберегти себе достатньо бути уважним та слідкувати за дотриманням правил дорожнього руху, адже наша безпека в першу чергу залежить від нас самих.

✍️Такі уроки поліцейські проводять у всіх навчальних закладах нашої громади, аби дорога школярів з додому і додому завжди була безпечною.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Поліцейські офіцери громад Львівської області

#Наші_поліцейські_офіцери_громади

#Я_ТУТ #ПОГ #поліцейські_офіцери_громад #TCPO_Ukraine


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь