+ 500 тис євро для Пустомитівської територіальної громади

Дата: 19.04.2024 20:57
Кількість переглядів: 54

Фото без описуФото без опису

☝️Комунальне підприємство «Пустомитиводоканал» спільно з Гміною Тичин перемогли у конкурсі програми проєктів Interreg NEXT Poland - Ukraine з проектом «Транскордонний розвиток системи водопостачання та водовідведення - GoodWater Тичин – Пустомити».

📝В рамккахпроєкту КП «Пустомитиводоканал» Пустомитівської міської ради отримає 500 тисяч євро грантових коштів для реконструкції водопровідної мережі та будівництва сонячної електростанції потужністю 49,5 кВт в районі діючих очисних споруд.

📍ЄС виділяє кошти на конкретні проекти. Не так просто написати таку програму, аби її підтримали після ґрунтовно аналізу фахові експерти.

🙏Дякуємо усім зацікавленим мешканцям, які долучилися до командної роботи, так як спільна мета завжди дає успішний результат.

P.S. Програма Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027 діє в рамках цілі «Європейське територіальне співробітництво» (Interreg) та Інструменту сусідства, міжнародного співробітництва та розвитку (NDICI). Загальною метою Програми є підтримка процесів транскордонного розвитку на прикордонні Польщі та України.

https://www.gov.pl/.../2aecc4eb-2de7-46bf-b448-3ff6a66949ec


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних