Триває конкурс стартапів для молодих підприємців з грантом 1500 доларів США

Дата: 29.04.2024 11:47
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

 

Організація School of ME (школа усвідомленого підприємництва) реалізує в Україні конкурс стартапів на «Social Impact Award Ukraine 2024», завдяки якому молоді підприємці/підприємниці можуть отримати нові знання, практичні навички, а також менторський супровід в межах діяльності свого проєкту. Про це повідомив департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації з посиланням на School of ME.

Відтак, 10 команд - переможців конкурсу отримають можливість пройти 3-місячне безкоштовне навчання-інкубатор, а визначені на фіналі – пітчингу троє переможців проєкту отримають винагороду у вигляді гранту в розмірі 1500 дол. США та квиток на фінал конкурсу «Social Impact Award (SIA) 2024» у Німеччині.

Вимоги для участі у конкурсі:

1. Вік заявників від 14 до 30 років (якщо заявку подає команда, всі члени основної команди мають бути не старше 30 років).

2. Допускаються проектні ідеї, які до подачі заявки були не реалізовані, або ідеї перебувають на ранній стадії реалізації (розглядаються лише у випадку, якщо проєкт був започаткований після 1 січня 2023 року).

3. Проєкти - заявники на момент подачі заявки не повинні отримувати значне офіційне фінансування, яке перевищує 6 000 євро (гранти, ангельські інвестиції, призові гроші тощо)

4. Заявник не може брати участь з тією ж ідеєю, з якою він раніше вже брав участь в «SIA».

5. Проєкт має містити соціальну бізнес складову.

Як зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Tetiana Hetman : «У цьому гранті підтримується бізнес не як діяльність з метою отримання прибутку. Головною передумовою до перемоги у конкурсі буде соціальна бізнес складова у проєктах, яка буде спрямована на досягнення соціального результату загалом. Це може бути як допомога ВПО чи іншим категоріям вразливих верств населення, так і вирішення екологічних питань на певних територіях, сприяння розвитку територіальних громад тощо».

Реєстрація заявок триває до 31 травня 2024 р. за посиланням: http://surl.li/hbmzo або на сайті Social Impact Award Ukraine в розділі “Подати заявку”

Дізнатися більше про програму та відбір до SIA Ukraine 2024 можна на інстаграм-сторінці School of ME (@schoolofme.ukraine) або у Facebook School of ME за посиланням: http://surl.li/jyiib.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних