Новини

28 Жовтня, 2021 р., 14:00
Нагадуємо мешканцям Пустомитівської громади, що для запобігання нещасних випадків і аварій при використанні природного газу в побуті, необхідно пам’ятати і суворо дотримуватись вимог правил безпечної експлуатації побутових газових приладів, постійно перевіряти тягу димових і вентиляційних каналів.
28 Жовтня, 2021 р., 10:37
27 Жовтня, 2021 р., 16:48
         У Городоцькій ДПІ відбулося засідання «круглого» столу Романа Миськіва з платниками податків щодо актуальних питань з єдиного податку, електронного документообігу, правильності надання заяв про скасування РРО.
27 Жовтня, 2021 р., 08:22
В умовах подальшого поширення хвороби COVID-19 найефективнішим засобом профілактики тяжкого перебігу захворювання залишається вакцинація проти коронавірусу. Підтримуючи ідею вакцинації, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова вважає, що щеплення має бути забезпечено державою для якомога більшої кількості громадян, особливо цільових груп, які підпадають під високий ризик інфікування COVID-19, що визначені Дорожньою картою з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19.
26 Жовтня, 2021 р., 15:04
Аміак – речовина, яка вважається досить небезпечною: здатна завдавати істотної шкоди навколишньому середовищу і утворювати токсичні сполуки. Тому відкачка, нейтралізація, знешкодження, вивезення, транспортування і утилізація аміаку - актуальна проблема, яку взяла на контроль Пустомитівська міська рада.
26 Жовтня, 2021 р., 14:09
Громадська організація "Центр соціальних ініціатив "Атом" у партнерстві з інформаційною агенцією "Варіанти" оголошує набір учасників на 10-денний тренінговий онлайн-курс про основи новинної журналістики, медіаправа та медіаграмотності.
26 Жовтня, 2021 р., 14:09
  Заступником начальника – начальником відділу з надання адміністративних та інших послуг Городоцької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Орестом Мельником проведено «Гарячу лінію» щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету
26 Жовтня, 2021 р., 09:55
   Електронний кабінет особи з інвалідністю забезпечує зручний оперативний спосіб подачі пакету документів для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (далі - ТЗР) онлайн.       Електронний кабінет особи з інвалідністю забезпечує:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь