Новини

18 Листопада, 2022 р., 14:11
Сьогодні, 18 листопада поліцейськими офіцерами громади Пустомитівської ТГ капітаном поліції Романом Скрипцем та капітаном поліції Миколою Равликом спільно із працівником ювенальної превенції капітаном поліції Наталею Лозинською проведено урок з учнями 1-4 класів, до днів безпеки дорожнього руху “Увага! Діти на дорозі!” та правової освіти, “Домашнє насильство“ Мій вибір: життя без насильства” в Пустомитівський ліцей N2 імені Василя Кучабського.
18 Листопада, 2022 р., 12:53
Хто зберігає пам'ять про всіх, хто боровся за нашу свободу та незалежність: січових стрільців, воїнів УПА, сучасних героїв російсько - української війни, запрошуємо долучитися до благодійного заходу на підтримку ЗСУ 20 листопада в Народний дім м.Пустомити.
18 Листопада, 2022 р., 12:52
Сьогодні на Львівщині та по всій Україні за розпорядженням "Укренерго" надалі застосовані погодинні відключення електроенергії, можливе введення аварійних відключень для стабілізації енергосистеми. Більше інформації про вимкнення на сайті: https://poweroff.loe.lviv.ua/
18 Листопада, 2022 р., 12:51
Ситуація в енергосистемі України після масових російських ударів залишається складною, тому енергетики просять усіх з розумінням відноситись до тимчасових перерв в електропостачанні: "З кожною атакою відключення світла можуть тривати ще довше.
18 Листопада, 2022 р., 12:49
Нагадуємо, що за адресою м. Пустомити, вул. Козацька,9 Золотий Півник діє гуманітарний штаб для людей, які евакуювалися з міст та областей активних бойових дій та тимчасово перебувають на території Пустомитівської громади.
17 Листопада, 2022 р., 10:00
НЕК «Укренерго» запроваджує обмеження не лише у проміжку з 07:00 до 22:00, а й упродовж усієї доби. Відключення триватимуть 4 години, але кожну групу споживачів відмикатимуть двічі на день. Оновлений графік можна переглянути на сайті «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла»: https://poweroff.loe.lviv.ua/ Також, як підготуватися до відключень електроенергії, а також, у якому порядку слід вмикати прилади, коли живлення знову відновлять, щоб не нашкодити їм знайдете за посиланням: https://cutt.ly/UMR9zjM Зробіть запас води й харчів, підготуйте теплий одяг та аптечку, зарядіть телефони і павербанки, придбайте радіоприймач, підтримуйте ЗСУ. Все буде Україна! Джерело: Максим Козицький Львівська обласна державна адміністрація
16 Листопада, 2022 р., 16:37
Порядок Денний
16 Листопада, 2022 р., 15:38
Зберігайте номери телефонів, за якими можна звернутись по медичну допомогу у разі тимчасової відсутності мобільного зв'язку:
16 Листопада, 2022 р., 15:34
Станом на 11.11.2022 року за даними «Єдиного порталу вакансій» (https://jobportal.dcz.gov.ua/), де налічувалося 123,9 тис. пропозицій роботи від провідних українських сайтів з працевлаштування (work.ua, robota.ua, novarobota.ua, PidBir, grc.ua, Jooble), Львівщина увійшла до топ-5 областей з найбільшою кількістю вакансій, поступившись місцем Київщині. Про це повідомив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних