Новини

13 Вересня, 2023 р., 15:05
У п’ятницю, 15 вересня 2023 року о 15:00 год відбудеться засідання Виконавчого комітету Пустомитівської міської ради у сесійній залі (3 поверх). 
12 Вересня, 2023 р., 16:00
З часу повномасштабного вторгнення російських військ на територію України за допомогою у працевлаштуванні до Львівської обласної служби зайнятості звернулося 5992 внутрішньо переміщених українців, з котрих 4283 були визнані безробітними (цього року зареєстровано 960 безробітних з числа ВПО). Більшість прибулих із Донецької, Харківської,  Херсонської, Луганської, Запорізької, Дніпропетровської областей.
12 Вересня, 2023 р., 15:58
У вересні цього року з ініціативи Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, підтримки Державного центру зайнятості і Львівської обласної військової адміністрації стартувала всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен», до якої долучилися фахівці Львівської обласної служби зайнятості. Її мета – посилити комунікацію між усіма інституціями, які опікуються проблемами життєдіяльності внутрішньо переміщених осіб, сприяти ефективній інтеграції переселенців у суспільне життя громад, мотивувати їх до трудової діяльності, а також поширити серед громадськості інформацію про державні програми, що спрямовані на підвищення рівня зайнятості ВПО.
11 Вересня, 2023 р., 14:40
Львівське районне управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області повідомляє, що відповідно до протокольного рішення Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Львівській обласній військовій адміністрації від 20 липня 2023 року за №2, наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 29.08.2023 №634, в другій половині вересня 2023 року планується проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу на території Львівської області.
08 Вересня, 2023 р., 15:51
Працівники Пустомитівської міської ради та комунальних підприємств  Пустомитівської міської ради взяли участь в акції до Всесвітнього дня чистоти «World Cleanup Day»,  та 7 вересня 2023 року  навели благоустрій у двох локаціях на території громади, а саме поблизу Щирецького водосховища (Наварійського озера) та у Дитячому будинку сімейного типу у селі Наварія.
07 Вересня, 2023 р., 15:52
Вимоги до кандидата: громадянин України, з вищою освітою відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня магістра, спеціаліста, бакалавра, професійним стажем роботи за фахом не менше одного року відповідного професійного спрямування, вільне володіння державною мовою, володіння англійською мовою, знання та досвід роботи на комп’ютері, високі ділові професійні якості, здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім та професійним рівнем виконувати відповідні обов’язки.
05 Вересня, 2023 р., 15:17
На нашу думку, забрати з громад військовий ПДФО, некоректно з боку державних інституцій по відношенню не до самих громад, не до органів місцевого самоврядування. А в першу чергу – до кожного мешканця чи мешканки громади. Використовуючи цей додатковий ресурс Пустомитівська міська рада мала можливість забезпечити підтримку захисникам та захисницям, їхнім сім’ям, надати допомогу Силам оборони України в цей нелегкий для нашої країни час.
05 Вересня, 2023 р., 10:50
Що робити, коли факт є — а документів про це немає? Вони втрачені і відновити їх неможливо чи ніколи не видавалися і отримати їх немає змоги. 
01 Вересня, 2023 р., 15:24
День знань - 1 вересня 2023 року увійде в історію нашої громади, зокрема с. Семенівка, як день коли відкрили нову школу. У важкий час війни, ми продовжуємо будувати, навчати, виховувати, формувати міцну українську націю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних