Новини

21 Липня, 2023 р., 15:56
Однією з найбільш високопродуктивних злакових культур універсального призначення є кукурудза , яку вирощують для продовольчого, кормового і технічного використання. За її рахунок тваринництво забезпечується концентрованими кормами, силосом і зеленою масою.
21 Липня, 2023 р., 15:52
 На жаль, останніми роками в багатьох    зерносіючих господарствах, а також у приватному секторі, зростає кількість збіжжя, та інших культур уражених фузаріозом. Збудники – недосконалі гриби роду Fusarium. Джерело інфекції – рослинні рештки, грунт, насіння. Зараження відбувається сумкоспорами, конідіями, які поширюються за допомогою вітру, дощу, комах.
21 Липня, 2023 р., 15:51
Не чекаючи повістки, прийди до територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
19 Липня, 2023 р., 14:39
З Порядком денним можна ознайомитися ТУТ
18 Липня, 2023 р., 16:49
Запровадження нових технологій, автоматизація і цифровізація виробничих процесів призводять до того, що професії та спеціальності, які ще вчора були на піку популярності, стають застарілими або вимагають від тих, хто їх здобув, нових, більш сучасних, знань, умінь чи навичок. Однак вихід є. І його пропонує служба зайнятості шляхом видачі ваучерів на навчання.
14 Липня, 2023 р., 15:56
Рішення про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок Пустомитівської міської ради (м.Пустомити, с.Наварія та прилеглої території) Львівського району Львівської області,
14 Липня, 2023 р., 15:50
З Порядком денним можна ознайомитися ТУТ
12 Липня, 2023 р., 12:02
Львівська обласна служба зайнятості активно спрямовує зусилля на організацію громадських, суспільно корисних та інших робіт тимчасового характеру, щоби безробітні хоч якийсь період були залучені до трудової діяльності та розширили можливість знайти роботу на постійній основі, а територіальні громади могли вирішити нагальні питання життєдіяльності. Завдяки цьому у січні-червні 426 осіб мали гарантований легальний заробіток. Із них 186 клієнтів служби зайнятості виконували роботи тимчасового характеру або громадські, а 240 – суспільно корисні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних