Новини

20 Грудня, 2021 р., 16:47
Сьогодні за участі заступника начальника - начальника відділу з надання адміністративних та інших послуг городоцької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Ореста Мельника відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», де податківець відповів на питання стосовно одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб.
20 Грудня, 2021 р., 16:46
Сьогодні, 15.12.2021 відбулася зустріч начальника Городоцької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Романа Миськіва з платниками податків.
20 Грудня, 2021 р., 16:46
    У приміщенні ЦОП Городоцької ДПІ проведено тренінг, під час якого фахівцями ДПІ надано роз’яснення про те, що через єдиний рахунок платник має можливість сплатити всі поточні платежі, податковий борг за такими платежами та недоїмку з єдиного внеску, грошові зобов’язання, які визначено на підставі податкових повідомлень-рішень.
20 Грудня, 2021 р., 09:26
«Здоров’я і спорт!» - під таким девізом пройшла спартакіада серед працівників закладів освіти Пустомитівської міської ради, які організовані відділом освіти Пустомитівської міської ради за підтримки територіальної організації Профспілки працвників освіти і науки України Пустомитівської громади.
20 Грудня, 2021 р., 09:18
День святого Миколая – одне з найсвітліших і найбільш радісних свят. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Сьогодні, 17.12.2021р., в КЗ «Інклюзивно-ресурсний центр» діти здійснили мандрівку в майстерню різдвяних пряників. Впродовж свята діти приймали участь у різних конкурсах, іграх, танцях. Кожна дитина проявила свої творчі здібності під час майстер-класу і отримала величезне задоволення, а винагородою для них стали подарунки.
18 Грудня, 2021 р., 09:22
16 грудня 2021 року в приміщенні Пустомитівська міська рада відбулась презентація, узгодження та обговорення подальших кроків в розробці та реалізації інвестиційного паспорта територвальної громади спільно з Асоціація Місцевих Рад "Ради Львівщини" , PPV Knowledge Networks .
18 Грудня, 2021 р., 09:15
У Пустомитівській школі мистецтв навчаються найчемніші діти, бо вчора, 16 грудня, до них вже завітав Миколай подарував їм дарунки, а вони йому пісні і танці, які вивчили на різноманітних гуртках.
17 Грудня, 2021 р., 15:14
16 грудня 2021 року Святий Миколай завітав до діток з сімей, які перебувають на обліку комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Пустомитівської міської ради та Служби у справах дітей Пустомитівської міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь