Новини

23 Липня, 2021 р., 14:31
23 Липня, 2021 р., 14:29
Фахівці Городоцького управління ГУ ДПС у Львівській області повідомляють, що при наявності податкового боргу з податків і зборів в розмірі 1020 грн.,( а з єдиного соціального внеску понад 10 гривень) податкова служба формує та направляє боржнику податкову вимогу про сплату недоїмки. Після отримання податкової вимоги, боржнику надається 30 діб для погашення боргу (раніше було 60 днів), а на погашення єдиного всеску всього 10 календарних днів. Якщо за цей період борг не буде погашено, податкова служба направляє вимогу про стягнення боргу до виконавчої служби юстиції.
23 Липня, 2021 р., 09:39
Бюлетень по приватизації державного майна в Україні та оренди у Львівській області на найближчий час!
22 Липня, 2021 р., 11:21
З початку року на водоймах країни загинуло 836 осіб! Рятувальники закликають дотримуватися правил безпеки на воді!
22 Липня, 2021 р., 11:15
Власникам закладів громадського харчування на Львівщині рекомендують не готувати страви з майонезом та заварним кремом у теплий період. Про це рішення повідомили під час засідання обласної комісії з ТЕБ і НС 12 липня 2021 року.
22 Липня, 2021 р., 10:48
Фахівці Городоцької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області нагадують, що платники єдиного податку звільняються від обов’язку нарахування, сплати та подання податкової звітності, зокрема, з податку на майно в частині земельного податку за земельні ділянки, що використовуються платниками єдиного податку першої – третьої груп для провадження господарської діяльності (крім діяльності з надання земельних ділянок та/або нерухомого майна, що знаходиться на таких земельних ділянках, в оренду (найм, позичку) та платниками єдиного податку четвертої групи для ведення сільськогосподарського товаровиробництва.
22 Липня, 2021 р., 10:34
З метою ефективного поширення серед громадян інформації щодо здійснення земельної реформи підготовлено інформаційний аудіоролик, спрямований на роз’яснення населенню можливостей, які відкриває старт ринку землі та спростовує широко розповсюдженні міфи, пов’язані з цією подією. Міністерство аграрної політики та продовольства України
21 Липня, 2021 р., 14:17
Пустомитівська міська рада Львівського району, Львівської області, відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094 (далі – Порядок) та Рішення сесії Пустомитівської міської ради від 20 липня 2021 року № 882 «Про оголошення конкурсу на зайняття посади керівника закладу охорони здоров’я – директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Пустомитівської міської ради, оголошує про початок формування конкурсної комісії .
21 Липня, 2021 р., 11:58
Фахівці Городоцької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області нагадують роботодавцям, що за використання праці найманих працівників з порушенням трудового та податкового законодавства, передбачена відповідальність.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь