Новини

07 Квітня, 2023 р., 10:14
8 квітня 2023 року Львівський обласний центр контролю та профілактики хворіб Міністерства охорони здоров’я України за підтримки управління молоді та спорту та департаменту охорони здоров’я реалізовує всеукраїнську акцію «Здорова прогулянка» у парку ім. Івана Франка (вул. Соломії Крушельницької, 11-13).
04 Квітня, 2023 р., 09:18
 Міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience оголосила про проведення освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2023 задля зміцнення та розвитку жіночого фермерства в умовах повномасштабної війни, яку росія розв’язала проти України. Завдяки програмі учасниці отримають доступ до інформації, яка допоможе їм забезпечити життєздатність власного бізнесу із урахуванням практик сталого розвитку, а також можливість виграти грант для зростання власного бізнесу та соціальної підтримки своїх громад. Грантовий фонд у 2023 році складає понад 1 мільйон гривень.
03 Квітня, 2023 р., 14:48
Повідомляємо вам, що Програма USAID АГРО в межах ініціативи АГРІ-Україна ініціює проведення міжнародного В2В агро форуму зі збуту зернових та олійних культур у Львові 5 квітня. Фермери Львівщини мають змогу зареєструватись за посиланням: https://agrisales.com.ua/
03 Квітня, 2023 р., 11:51
Пустомитівська міська рада спільно з ДУ «Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України» інформує мешканців Пустомитівської територіальної громади про правила утримання колодязів:
31 Березня, 2023 р., 15:51
У селі Містки відбулась зустріч міського голови Олег Серняк, старости Містківського округу Любов Войтович, представників відділу архітектури, містобудування та земельних відносин з проектувальниками ТОВ "ЦЕНТР ПЛАНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ", депутатами, представниками бізнесу та мешканцями населених пунктів Містки, Полянка та Малинівка.
30 Березня, 2023 р., 16:21
Сьогодні, 30 березня 2023 року відбулась 35 чергова сесія Пустомитівської міської ради, у якій взяли участь 19 депутатів нашої громади та міський голова. Робота сесії тривала близько 3 годин.
30 Березня, 2023 р., 14:19
Важливою є якість води та стабільність її постачання. У період відключення електроенергії – вода була безперебійно!
30 Березня, 2023 р., 09:30
Вчора Пустомитівська громада мала напрочуд цікаву та продуктивну зустріч у колі добрих друзів із сусідньої Щирецька громада підприємців, зокрема й релокований бізнес, представників депутатських корпусів, працівники відділів громади, а також й поважних гостей в особі народної депутатки України, членкині комітету з питань фінансів, митної та податкової політики, Галина Васильченко
29 Березня, 2023 р., 16:00
Міський голова Олег Серняк передав Mavic-3 військовослужбовцям із в/ч А0998 (РХБЗ рота), в якій служать ЧЕТВЕРО захисників із нашої Пустомитівської громади!
28 Березня, 2023 р., 16:31
Вчора, 27 березня міський голова Олег Серняк зустрівся з головним бухгалтером Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Наталею Цимбаліста, яка розповіла про переваги кредитів, пільгові умови надання кредитів для учасників АТО, ВПО та для інших категорій населення сільської місцевості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних