Новини

23 Березня, 2023 р., 15:24
На базі Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області в Львівівському районі за адресою:Львівська обл., Львівський р-н, вул. Львівська, , 139, постійно (по мірі формування груп) проводяться навчання осіб,  діяльність яких пов’язана з транспортуванням,  зберіганням,  застосуванням та      торгівлею пестицидами      і  агрохімікатами.                                                                                                        
23 Березня, 2023 р., 15:18
У сучасних реаліях ми повинні бути готовими до всього, адже обізнаний, означає озброєний!
22 Березня, 2023 р., 15:33
З Розпорядженням міського голови Про проведення акції "Чисте довкілля" на території Пустомитівської міської ради можна ознайомитися ТУТ
22 Березня, 2023 р., 14:41
Порушення науково обґрунтованого чергування культур у сівозмінах, висока вартість паливно-мастильних матеріалів, спрощення системи основного обробітку ґрунту та обмеження операцій з догляду за посівами), порушення якості посівного насіння за сучасних умов господарювання значно погіршився фітосанітарний стан  агроценозів та збільшились втрати урожаїв.
22 Березня, 2023 р., 14:21
       Маючи знання і контролюючи фітосанітарну ситуацію на полях,  дотримуючись технологічних заходів вирощування зернових культур, застосуванням як мінімум 4-х пільної сівозміни та правильний підхід до хімічних обробок  можна досягти  високих  якісних показників зерна.
22 Березня, 2023 р., 14:16
Складну зиму із частими вимкненнями електроенергії ми пережили, зорганізувавшись та об’єднавши зусилля у громаді, аби наші дітки та учні були в теплі.
21 Березня, 2023 р., 12:21
За останні роки відбулися істотні зміни в хімічному методі майже повністю змінився асортимент пестицидів, який охоплює велику кількість препаративних форм, більшість з яких належить до різних груп органічних сполук.  
21 Березня, 2023 р., 12:20
Медведка – пошкоджує широке коло культурних рослин, особливо овочеві, картоплю. В наш час коли близько 90% овочів і картоплі виробляється в малих селянських фермерських господарствах та на присадибних ділянках, проблема боротьби з цим небезпечним шкідником, як ніколи, дуже хвилює багатьох працівників сільського господарства та овочівників-любителів.
20 Березня, 2023 р., 12:34
У цьому році Конкурс направлений на привернення уваги до порушених правах українських дітей, що постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України.
20 Березня, 2023 р., 12:25
Днями у Пустомитівській ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбувся «круглий стіл» з платниками податків щодо декларування доходів громадян, отриманих у 2022 році. Під час заходу начальник інспекції Роман Сас розповів, які доходи підлягають обов’язковому декларуванню, яка ставка застосовується при оподаткуванні доходів, які терміни подання декларації і терміни сплати нарахованого податку. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних