Новини

23 Вересня, 2021 р., 10:05
 Фахівці Городоцької ДПІ, розповіли присутнім про те, що  з 1 вересня в Україні стартувало одноразове (спеціальне) добровільне декларування, і його мета  – дати громадянам можливість легалізувати доходи, з яких не були сплачені податки або були сплачені не у повному обсязі, та власність.
22 Вересня, 2021 р., 09:07
Шановні мешканці Пустомитівської громади!
21 Вересня, 2021 р., 10:12
З метою перевірки рівня готовності до використання за призначенням місцевої автоматизованої системи  централізованого оповіщення цивільного захисту населення Меденицької громади, 22 вересня 2021 року з 14:50 до 14:55 буде здійснено включення електросирен упродовж п’яти хвилин. Звучання електросирен означає «Увага всім!»
21 Вересня, 2021 р., 10:12
Фахівці Городоцької ДПІ інформують. Згідно з абз. 1 п. 49.2 ПКУ платник податків зобов’язаний за кожний встановлений ПКУ звітний період, в якому виникають об’єкти оподаткування, або при наявності показників, які підлягають декларуванню, відповідно до вимог ПКУ подавати податкові декларації щодо кожного окремого податку, платником якого він є. Дана норма застосовується до всіх платників податків, в тому числі платників, які перебувають на спрощеній системі оподаткування обліку та звітності.
21 Вересня, 2021 р., 10:10
Днями начальником Городоцької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Львівській області Романом Миськівим проведено «гарячу лінію» для  платників податків з актуальних питань права громадян на податкову знижку.
18 Вересня, 2021 р., 12:03
               Повідомляємо,  що за попередню добу  із підозрою  на  захворювання  коронавірусною   інфекцією    не  зареєстровано.
17 Вересня, 2021 р., 14:23
Пустомитівська міська рада щиро вітає рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом-Днем рятівника! Зичимо Вам здоров’я, добробуту в родинах, сил, впевненості, сміливості та енергії для подальших успіхів у вашій небезпечній та відповідальній праці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних