Новини

16 Вересня, 2021 р., 16:06
28 квітня 2020 року набрав чинності Закон України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», згідно з яким юридичні особи, зареєстровані до набрання чинності цим Законом, повинні подати державному реєстратору інформацію про кінцевого бенефіціарного власника (далі – КБВ) в обсязі, визначеному цим Законом, та структуру власності протягом трьох місяців з дня набрання чинності нормативно-правовим актом, яким затверджена форма та зміст структури власності.
16 Вересня, 2021 р., 15:32
У зв’язку із Всесвітнім Днем прибирання, який відбудеться 18 вересня 2021р. о 10:00, запрошуємо усіх мешканців багатоквартирних житлових  будинків, власників присадибних ділянок, представників підприємств, установ, організацій долучитися своєю участю у проведенні акції шляхом прибирання та наведення благоустрою на території міста і Пустомитівській територіальній громаді. Об’єднаймося заради досягнення спільної мети - порятунку планети від сміття та формування культури чистоти. Повідомляємо про наступні додаткові локації для участі в акції:
16 Вересня, 2021 р., 15:32
15 вересня 2021 року у Пустомитівській міській раді відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, на якому розглядалося питання «Про вжиття додаткових заходів з покращенням темпів вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2». У засіданні взяли участь:
15 Вересня, 2021 р., 09:47
               Повідомляємо,  що за  13.09.21р.  осіб  із підозрою  на  захворювання  коронавірусною   інфекцією   не  зареєстровано .
15 Вересня, 2021 р., 09:46
Міністерство соціальної політики за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) розпочинає розробку єдиної Національної стратегії у сфері забезпечення прав дітей. Стратегія стане орієнтиром для всіх органів влади на національному та місцевому рівні та допоможе реалізувати міжнародні зобов’язання України щодо захисту прав дітей. Про це повідомила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна.
15 Вересня, 2021 р., 09:44
          З першого вересня цього року розпочинається кампанія одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб. Триватиме вона протягом року – до першого вересня 2022 року.       Протягом цього часу громадяни України матимуть право подати одноразову добровільну декларацію із зазначенням активів, що їм належать, і з яких не були сплачені податки і збори до 1 січня 2021 року. При цьому у добровільній декларації не потрібно буде вказувати інформацію про джерела походження задекларованих активів.
15 Вересня, 2021 р., 09:41
У Городоцькій ДПІ начальник відбулося засідання «круглого столу» за уучастю начальника Романа Миськіва та платників податків, який нагадав, що суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу зобов’язані проводити розрахункові операції на повну суму покупки (надання послуги) через зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) або через зареєстровані фіскальним сервером контролюючого органу програмні РРО (далі – ПРРО) зі створенням у паперовій та/або електронній формі відповідних розрахункових документів, що підтверджують виконання розрахункових операцій, або у випадках, передбачених законодавством, із застосуванням зареєстрованих у встановленому порядку розрахункових книжок (далі – РК). Так, безготівкові розрахунки – це перерахування певної суми коштів з рахунків платників на рахунки отримувачів коштів, а також перерахування банками за дорученням підприємств і фізичних осіб коштів, унесених ними готівкою в касу банку, на рахунки отримувачів коштів. Ці розрахунки проводяться банком на підставі розрахункових документів на паперових носіях чи в електронному вигляді.
15 Вересня, 2021 р., 09:38
Фахівці Городоцької ДПІ повідомляють.
15 Вересня, 2021 р., 09:36
Днями у Городоцькій ДПІ для платників податків було проведено тренінг-практикум на тему «Переваги Електронного кабінету».
14 Вересня, 2021 р., 16:51
Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до постанови № 1236, що встановлюють нові карантинні обмеження для запобігання поширенню COVID-19. Постанова набирає чинності через 7 днів з моменту публікації. Зокрема, ухвалені зміни передбачають, що COVID-сертифікат матиме дві опції (так звані “жовтий” або “зелений”) та міститиме інформацію про вакцинацію, негативний результат тестування (діє 72 години) або одужання від COVID-19. Так званий “жовтий” сертифікат матиме інформацію про перше щеплення, а “зелений” - про повний курс. Детальніше у статті

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних